Bruidsjurken &
trouwkostuums

Bruidsjurken &
trouwkostuums

Je gaat trouwen! Gaaf, van harte! En nu op zoek naar die gedroomde bruidsjurk. Daar wil je een leuke happening van maken.

Je wilt een gezellige passessie met je dierbaren, waarbij je gehoord wordt door de verkoopster – een prettige en warme ervaring, als belangrijke stap op weg naar de Grote Dag!

Uiteraard wil je veel keuze, en lekker wat verschillende bruidsjurken aantrekken, en daarbij niet het gevoel hebben onder druk gezet te worden. Jij bepaalt zelf wat je koopt, toch?

Gewoon even Appen voor een pasafspraak. Onze winkel bevindt zich in het gezellige oude centrum van Enschede, dus je maakt er een leuke dag uit van!

We verwelkomen je graag bij Sam’s Bruidsboetiek.

Een kijkje in onze winkel

Jouw gedroomde bruidsjurk vindt je hier.

App ons gerust voor het maken van een pasafspraak, en wij verwelkomen je graag!

Lees ook onze 8 handige tips ter voorbereiding op de pasafspraak.

Laat je inspireren!

Bekijk hieronder een greep uit onze populaire collecties en laat je vast inspireren!

Volg ons op Instagram voor de nieuwste trends en jurken!

Leer ons kennen

Wij zorgen voor de mooiste bruidsjurken, voldoende tijd en de juiste ambiance. Neem jij leuke mensen en een geweldig humeur mee, dan bouwen we er samen een feestje van!

Want zeg nou zelf, je komt geen spijkerbroek bij ons kopen, of wel? Een bruidsjurk koop je maar 1 keer en daar wil je een fantastische herinnering aan kunnen koppelen!

In samenwerking met

Sam’s Bruidsboetiek werkt trots samen met Girls of Honour en Trouwen in Twente om samen het beste te kunnen betekenen voor onze klanten.