CBW Erkende bruidswinkel

Geplaatst op 21 Juni 2016

Stel je eens voor: je hebt zojuist de jurk van je dromen gevonden. Hij staat je echt fantastisch en al je familieleden en vrienden zijn enthousiast. Alleen… Hij is boven je budget. Je kunt het wel betalen, maar dan moet je besparen op andere zaken: het feest, de ringen, of het pak van je aanstaande… Of gewoon nog even een paar maanden extra sparen en dan komt het goed. Je gaat er dus toch voor! De jurk moet uiteraard besteld worden en er wordt een aanbetaling verlangd. Komt het allemaal wel goed? Zo veel om je zorgen over te maken…

Veilig kopen bij Sam’s Bruidsboetiek

Niet bij Sam’s Bruidsboetiek! Wij zijn namelijk aangesloten bij het CBW garantiefonds, en daarmee zijn al jouw zorgen als sneeuw voor de zon verdwenen. Je kunt je dus in alle rust voorbereiden op de mooiste dag van je leven. Wij zorgen voor jouw trouwjurk.

Om met de woorden van het CBW te spreken: “CBW-erkende bruidsmodewinkels bieden meer zekerheid dan andere bruidsmodewinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties.” Dus… 😉 De voordelen van een CBW erkende winkel zetten we nog een keer op een rijtje:

  1. uniforme algemene voorwaarden tot stand gekomen in overleg met consumenten
  2. volstrekt veilig aanbetalen
  3. onpartijdige klachten afhandeling

Check onze CBW erkenning op de website van het garantiefonds.

CBW erkende bruidswinkel  in Twente?

Betrouwbare bruidswinkels zijn doorgaans aangesloten bij het CBW garantiefonds. Als je kiest voor kwaliteit en zekerheid, dan kies je dus voor een CBW erkende bruidswinkel. Je wil immers niet in geval van nood overgeleverd zijn aan de nukken van 1 winkeleigenaar. De CBW erkende garanties en voorwaarden zijn tot stand gekomen in samenwerking met de aangesloten winkels en de consumentenbond en biedt maximale bescherming voor de klant. In heel Twente zijn er slechts 3 bruidshuizen aangesloten. Jij kiest toch ook voor zekerheid?

cbw erkende bruidswinkel

Overigens, voor ons voelt dit als een bevestiging van onze intenties. Wij verwachten dan ook niet dat onze klanten ooit gebruik hoeven te maken van deze achtervang. Toch is het wel zo prettig te weten dat die zekerheid er is. Niet waar?