Sam’s Bruidsboetiek Hengelo

Op zoek naar de perfecte trouwjurk? Dan ben je van harte welkom bij onze bruidsboetiek in Enschede. De trouwjurk vinden die voor jou gemaakt is. Dat is voor ons het belangrijkste. Samen op zoek naar die wow factor. Verschillende jurken passen en verschillende stijlen, zodat jij een goed beeld krijgt bij wat jou het mooiste staat. Jouw belangen staan voorop!
Je hebt vast al een beetje voorwerk gedaan en je hebt heel internet al afgezocht naar de perfecte trouwjurk. Het betreft een plaatje, dus houdt er rekening mee dat de jurk bij jou heel anders kan staan, dan dat het op het plaatje staat. Of misschien is het wel in één keer raak en valt de jurk bij jou net zoals op het plaatje en vind je gelijk jouw perfecte trouwjurk. Hoeveel jurken je ook aan wilt passen, bij ons kan het allemaal. Zoals net al aangegeven de perfecte trouwjurk voor jou vinden is voor ons het belangrijkste! En dat doen we samen.

Plan snel je passessie in en laten we er samen een mooie dag van maken waarin jij als aanstaande bruid centraal staat en we samen op zoek gaan jouw droomjurk.

PASAFSPRAAK PLANNEN!

 

Route vanuit Hengelo

Voor alle aanstaande bruidjes uit Hengelo staan wij voor je klaar met een kopje koffie of thee. Hieronder vind je een routebeschrijving die jou kan helpen om ons zo goed mogelijk te vinden. Het is ongeveer 20 minuutjes rijden met de auto.

• Vanuit het centrum van Hengelo neem je de Enschedesestraat.
• Deze weg wordt de Hengelosestraat, blijf deze weg volgen.
• Deze weg volg je helemaal tot aan het centrum van Enschede. Bij het Menzis gebouw sla je linksaf.
• Deze weg gaat over in de Molenstraat. Blijf deze volgen tot je rechtsaf de Wenninkgaarde in kunt rijden.
• Volg de Irenegarage en parkeer hier je auto.
• Als je de parkeergarage uitloopt is het nog maar een klein stukje naar onze bruidsboetiek.

 

PASAFSPRAAK PLANNEN!