BETAALBARE BRUIDSLINGERIE VOOR EEN PERFECT ZITTENDE BRUIDSJURK

Het geheim van een perfect zittende trouwjurk is het dragen van de juiste bruidslingerie. Een goed zittende torselet is bepalend voor de pasvorm van jouw droomjurk. Het comfort is een aanvulling op je gevoel van welbehagen tijdens je bruiloft. Het is niet zomaar lingerie die in het wit is uitgevoerd maar voldoet aan strengere eisen. Een torselet biedt steun aan je buste, maakt je buik mooi glad en benadrukt de vorm van je taille vanwege de verstevigende baleinen die erin zijn verwerkt. Dit zul je dan ook zelf ervaren in onze winkel in Enschede.

Tevens neemt goede bruidslingerie transpiratievocht op waardoor je trouwjurk niet gaat plakken aan je lijf, je hebt minder zweetplekken op je jurk. Een strapless bh wil nog wel eens zakken waardoor je telkens aan je bovenlijfje loopt te trekken. Doordat een torselet tot aan je heupen komt zit het vast op zijn plek en zakt het niet omlaag.

Naast alle comfort ziet goede bruidslingerie er uiteraard ook prachtig uit. Je kunt je torselet combineren met een sierlijke hipster of een sexy string. Ook bijpassende kousen kunnen sfeerverhogend werken aan het eind van een lange trouwdag. Hoe ga jij je aanstaande verrassen?

Wij hebben onder andere gekozen voor de bruidslingerie van de merken Di Lorenzo en Poirier. Deze voldoen aan bovengenoemde eisen en vertegenwoordigen de bestverkochte bruidslingerie merken in ons land.