MOOIE BETAALBARE BRUIDSSCHOENEN

Onder de trouwjurk van je dromen wil je natuurlijk een bijpassende bruidsschoen dragen. Je bruidsschoenen moeten uiteraard matchen met je trouwjurk, maar je moet er wel de hele dag op lopen dus let goed op dat ze prettig zitten. De nieuwe lijn van Sam’s Bruidsboetiek biedt een heel scala aan mogelijkheden: leer en satijn, lage hakjes en hoge hakjes, rustige uitstraling en uiteraard ook hele gave bling-bling!Mooie en toch betaalbare bruidsschoenen bij Sam’s Bruidsboetiek in Enschede.

Sam’s Bruidsboetiek in Enschede onderscheidt zich door een zeer bijzondere collectie betaalbare bruidsschoenen. Omdat eigenaresse Samira een enorme schoenen-tic heeft, kan ze het niet laten om op de beurzen in Europa te snuffelen naar de leukste en hipste nieuwe modelletjes. Neem nou deze supervette kanten pump met lint, hier onder op de foto. Deze importeren wij speciaal voor jou uit Engeland en we zijn, voor zover wij kunnen zien, de enige in heel Nederland.

Verder werken wij met de collecties van Pink Paradox en Elsa Coloured Shoes, dit zijn de meest verkochte bruidsschoenen van het land en niet zonder reden. Beide labels combineren de laatste trends in bruidsschoenen mode met hoogwaardigheid en comfortabele pasvorm.

Hier onder tref je een overzicht van onze betaalbare bruidsschoenen. Let wel, ons assortiment kan zomaar uitbreiden als Samira weer ergens inkopen heeft gedaan!