EXCLUSIEVE BRUIDSMODE IN ENSCHEDE

Sam’s Bruidsboetiek is volop in ontwikkeling. Wij specialiseren ons in betaalbare bruidskleding, omdat we daar in geloven. In 2014 hebben wij onze trouwcollectie in prijssegment verbreed en wij bieden nu (2014) trouwjurken aan van het lagere tot het middensegment. Onze inkoopstrategie stoelt op een eenvoudig principe: betaalbare kwaliteit. De prijs-kwaliteit verhouding van onze collectie hebben wij dan ook weten te optimaliseren.

SAM’S DROOMJURKEN

Toen wij onze bruidswinkel in Enschede begonnen, waren al onze trouwjurken geprijsd onder de duizend euro. Omdat wij op de inkoopbeurzen in Europa zoveel verschrikkelijk mooie japonnen tegenkwamen in het segment dat daar net boven lag hebben wij onze collectie een breder fundament gegeven. Zo hebben we een aantal klinkende designer namen aan onze collectie kunnen toevoegen en daar zijn we heel erg blij mee.

BETAALBARE KWALITEIT

Uiteraard krijg je ook in dit hogere segment meer dan waar voor je geld. Dezelfde prijs-kwaliteit verhouding als bij de goedkopere bruidsjurken vind je hier terug. De labels die we hebben aangetrokken onderscheiden zich door hoogwaardige stoffen, luxe bewerkingen en de mooiste ontwerpen. Een gezonde mix van gerenommeerde designers en nieuwe hippe merken. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe en bijzondere bruidslabels die zich onderscheiden in de markt.

HIPPE DESIGNERNAMEN, EXCLUSIEVE MERKEN

Een greep uit onze designerlabels: uit Engeland Mori Lee, Ronald Joyce en Mark Lesley; uit de Verenigde Staten Madeline Gardner New York en Sweetheart Gowns (van de makers van Sincerity); uit Spanje Avenue Diagonal (van de makers van Pronovias); uit Duitsland de nieuwkomers in de markt (met stip) Lisa Donetti en Diane LeGrand, en uiteraard ontbreken de bruidslabels uit de lage landen niet: het oer-Hollandse Affinity Bridal (zusterlabel van Ladybird) en het Belgische Jarice Style.

Onderstaand tref je een kleine greep van de bruidsjaponnen in onze collectie. Surf verder op deze website om de gehele collectie te bekijken. We hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk beeldmateriaal online te zetten, zodat jij volop inspiratie kunt opdoen. Vergeet echter niet dat je een trouwjurk pas echt kunt beoordelen als je hem ook daadwerkelijk aantrekt. Uiteraard zijn wij jou daarbij graag van dienst. Bel of mail ons voor een pasafspraak!