BETAALBARE BRUIDSJURKEN BIJ SAM’S

Bij Sam’s Bruidsboetiek in Enschede zijn we gek op mooie spullen, en dat willen we graag met je delen. Schoonheid heeft uiteraard zo zijn waarde, maar wij vinden dat een bruidsjurk geen duizenden euro’s hoeft te kosten. Toen wij zelf trouwden in 2008 vonden wij onze trouwjurk na een lange zoektocht uiteindelijk via Marktplaats. Voor jou hebben we het eenvoudiger gemaakt en jouw niet te dure bruidsjurk vind je dan ook gewoon hier!

SAM’S BETAALBARE BRUIDSJURKEN

Op deze pagina vind je de prachtigste bruidsjurken van zeer gerenommeerde bruidslabels uit Europa en de Verenigde Staten. Ons inkoopbeleid is sterk gemotiveerd door Samira haar natuurlijke behoefte aan betaalbare kwaliteit. De prijs-kwaliteit van onze trouwjaponnen zijn dan ook allemaal uitstekend! Labels in dit segment zijn onder andere Orea Sposa uit Italië, Lisa Donetti uit Duitsland, Eglantine Creations uit Frankrijk en het Engelse Mark Lesley.

HOOGWAARDIGE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING

Kijk rustig rond tussen verschillende collecties in het keuze menu; vergaap je aan al dit moois en laat je inspireren! We hebben ons uiterste best gedaan om een zo compleet mogelijk beeld van onze bruidsjurken weer te geven. Je kunt er vanuit gaan dat er in de winkel nogal wat “tropische verrassingen” in de rekken hangen, dus als je echt op zoek wilt moet je gewoon even langskomen! Mocht je nog meer willen zien en iets ruimer in je budget zitten, kijk dan ook eens in onze droomjurken collectie. Daar vindt je de prachtigste bruidsjurken met veel tulle, kant en luxe bewerkingen.