BETAALBARE BRUIDSMODE IN ENSCHEDE

Voor echt betaalbare budget bruidsjurken ben je bij Sam’s Bruidsboetiek aan het juiste adres. Geen lokkertjes of onduidelijkheden, bij ons is betaalbaar ook echt betaalbaar! Veel keuze in het prijssegment 500 tot 1000 euro dus. Wij begrijpen heel goed dat je voor je bruiloft niet teveel geld wilt of kunt uitgeven. Zo zijn we immers zelf ooit op zoek geweest naar een betaalbare trouwjurk, en zoals je wellicht inmiddels weet, daarmee is het idee voor deze leuke bruidswinkel begonnen! 🙂

SAM’S BUDGET BRUIDSJURKEN

Uiteraard vind je in dit budget geen kanten trouwjurken, of bruidsjurken met dure bewerkingen. Maar een mooie eenvoudige bruidsjapon met klasse, waarbij de nadruk op de bruid ligt en niet op de jurk, daar kunnen we je zeker mee van dienst zijn. Wij kopen namelijk speciaal voor onze meest betaalbare lijn japonnen in bij labels als Mark Lesley uit Engeland, en Just4You uit Parijs, Frankrijk. Een hagelnieuwe bruidsjurk is soms zelfs goedkoper dan een bruidsjurk huren!

Naast deze prachtige betaalbare bruidsjurken op bestelling hebben wij ook altijd een ruime keuze aan bruidsjaponnen uit voorraad. Het voordeel hiervan is dat je deze jurken direct mee kunt nemen. Het is een bonte verzameling en deze jurken staan lang niet allemaal op onze website afgebeeld, dus je moet echt bij ons langskomen om rond te snuffelen. Wel even een afspraak maken graag.

SAM’S COMPLETE BRUID

Om het voor jou nog leuker te maken hebben we ook een mooie aanbieding bedacht waarmee je helemaal wordt aangekleed voor nog geen 1000 euro. Onze Complete Bruid aanbieding is echt fantastisch, want je bent gewoon in 1 keer klaar! Voor net geen duizend euro krijg je een bruidsjurk, hoepel, torselet, sluier en een sieraden set met Swarovski kristallen!